Benvinguts a tots! Com si estiguessiu a casa vostra...

El blog que veureu, conté escrits elaborats per mi mateixa.
Si no és així, els transcric entre cometes o indico el nom de l'autor posteriorment.
Les imatges que veieu són totes de la meva autoria.
Si no és així, també n'indico l'autor.




dimarts, 17 d’abril de 2012

Sento que s'allunya...


Vas cantar-la el dia 31 de març del 2012 a la sala NunArt de Barcelona, espai peculiar de creacions contemporànies.
Jo sí sento que t'allunyes, princesa. Et fas gran i això és inevitable.
Sense paraules. La teva veu ho diu tot. Així com el teu somriure. I la teva mirada.

Slipping through my fingers, del musical Mamma Mia.
.
.
.
.

14 comentaris:

TORO SALVAJE ha dit...

No estiguis trista...

Has d'estar molt orgullosa.

Petons.

Violeta ha dit...

També ho estic, d'orgullosa, Xavi.
:)

Petons.

iruna ha dit...

ja sents el que et diu, violeta: "als fills, això no ens passa. creixem, però mai ens oblidem de les coses".

està bé que puguen allunyar-se, no? també els pares i mares a vegades s'allunyen (mos allunyem) dels fills... i és bonic pensar que pot passar, i notar i saber mútuament (fills i pares) que hi som igualment.

una abraçada, mareta

Violeta ha dit...

Sí, és bonic, Iruna, però quan ho comences a viure en el mateix moment que passa, fa com una mena de basarda... Sobretot quan penses si anirà tot bé, si seran feliços, si se'n sortiran. I preciós poder sentir que tant pares com fills hi seguim estant. Això és el més valuós, que hi seguim estant i acompanyant.
L'Aicarsillas et fa riure a les tres de la matinada. La Sara et sorprèn amb els seus aprenentatges. Ens acompanyen, creixen i això ho és tot i suficient.

Una abraçada de bona nit.

quim ha dit...

felicitats noia, interpreta de conya.
un petó atònit per tot

Violeta ha dit...

Gràcies, Quim.

Una abraçada.

Isabel ha dit...

Hola Violeta!!
Encantada de conocerte.
Me quedo un ratito por aquí que me gusta lo que leo.


Con respecto a tu pregunta en mi cocina, amos a ver si con unas pocas indicaciones y tus ganas en la cocina, conseguimos que tu próximo bizcocho salga genial...

La harina de repostería (yo uso la de Gallo) no es igual que la leudante.
La de repostaría es apropiada para hacer bizcochos y otros dulces, es una harina más fina y blanca que la normal.
La harina leudante de trigo viene preparada con un aditivo, generalmente con polvo para hornear.
La encontrarás en el Mercadona. También puedes prepararla agregando levadura en polvo royal (la del sobre rojo)o bicarbonato a la harina de trigo todo uso. Leudante sinifica: que fermenta.

La harina leudante se reemplaza con 2 cucharaditas de polvo de hornear (levadura royal) por cada 225 g. de harina común o de repostería.

Supongo que el motivo de que no haya salido bien tu bizcocho ha sido, el no poner levadura, el molde en realidad no tiene mucha importancia.
..No te desesperes si a la primera no ha salido, a mi también me han salido muchos bizcochos mal antes de conseguir buenos resultados.
Esto es como todo, con la practica se mejora.

Espero te sirva de ayuda y si necesitas algo más, ven y me lo cuentas.
Gracias por seguirme.
Suerte!!
Un saludo.

Violeta ha dit...

Isabel, seguirte es un placer para los sentidos, evidentemente y sobretodo para el del gusto, claro.

El motivo del fracaso, no es la levadura. A la harina le añadí un sobre de levadura royal... Tal vez fue que fundí la mantequilla en el microondas. Después he visto que es importante ponerla a temperatura ambiente.

Bueno, gracias por leer mi pregunta y por interesarte en ayudarme. Supongo que me faltan muchas horas de cocina, claro.

Un beso enorme, Isabel!

PSYCOMORO ha dit...

Preciosa interpretació i lliçó als que algun dia pensem que no val la pena seguir lluitant. És una sort que tinguem gent tan jove diposada a ensenyar-nos; ens fa sentir vius, poderosos. Per un moment, penses que realment tot és possible. Petons.

La sonrisa de Hiperión ha dit...

De nuevo por tu casa, disfrutando de tus cosillas.

Saludos y un abrazo.

Violeta ha dit...

Tens raó, Psycomoro. Si no fos per ells i per moments com aquest que ens regalen, el món, la vida en general tindrien un altre caire, un altre matís...
Cal deixar-se convèncer de tant en tant i veure les coses d'una manera més positiva i constructiva.

Una forta abraçada.

Violeta ha dit...

Gracias por tu visita, Antonio. Eres siempre bienvenido en mi casa.

Besos.

Isabel ha dit...

Violeta,
ya edité los trucos y consejos para nuestros bizcochos esponjosos, por si te animas a venir a leerlos.

Un abrazo.

Violeta ha dit...

Muchas gracias, Isabel. Son muy interesantes y útiles. Ya los leí en su día. Justo ahora estaba preparando los ingredientes para hacer madalenas con petitas de chocolate.

Besos.