Benvinguts a tots! Com si estiguessiu a casa vostra...

El blog que veureu, conté escrits elaborats per mi mateixa.
Si no és així, els transcric entre cometes o indico el nom de l'autor posteriorment.
Les imatges que veieu són totes de la meva autoria.
Si no és així, també n'indico l'autor.




dimarts, 30 de març del 2010

Irreverent


............................................. Imatge agafada d'internet.

Història explicada-escrita, història escoltada-llegida. Història regalada. Història trobada.
. .
Digueu-li com volgueu. Jo tan sols li he donat forma, he trenat les frases amb les paraules que s'esqueien. He corregit faltes i hi he posat accents. Però el relat no és meu. Jo només li he donat forma i matís, color...El relat és d'un bon amic, que parla en primera persona. Digueu-li masclista, si voleu, però un bon amic.
.
Relat irreverent, però divertit. Espero que us agradi.

. .
EL BANC DELS MEUS SOMNIS.

.. .
Estava sol i avorrit.
.
Vaig sortir al carrer a fer una cigarreta (ho faig moltes vegades) al banc de davant el bar. Però hi havia dues noies assegudes. Al principi vaig pensar que eren una parella. Però després les vaig veure: una amb el cabell curt, rossa, l'altra amb el cabell llarg i morena..
.
Vaig encendre la cigarreta a la porta del bar, per no molestar. Estaven molt enfeinades. Una anava amb faldilleta curta i l'altra portava pantalons. La de la faldilla tenia la brusa mig descordada. La dels texans portava una samarreta. No m'atrevia a acostar-me però no em faltaven ganes de convidar-les a entrar, ja que a dins estarien més tranquil.les. La dels pantalons es mostrava molt activa..
.
En un moment de calma, quan van fer una cigarreta, em vaig acostar. Vaig dir bona nit. Es van quedar una mica parades. En aquestes que els dic:
-Tranquil.les, sóc del bar d'aquí darrera i surto a prendre l'aire.
Van somriure. Vaig afegir:
-Vosaltres aneu al vostre rotllo, que jo vaig al meu....
.
La de la faldilla tenia el tanga mig baixat. La dels texans els portava descordats. Com ja vaig dir que jo anava al meu rotllo, em vaig posar la mà per dintre la bragueta. Em van mirar i van somriure, però no em feien ni cas. Així és que vaig treure la polla i, mentre la movia tímidament amb moviments suaus, elles anaven fent la seva. Seguien donant-se petons i tocant-se. Això m'excitava d'allò més...La morena li va treure el tanga a la rossa i aquesta em mirava, mentre cargolava la seva llengua amb la de la seva amiga. També observava com jo movia la mà sobre la meva tranca. Semblava tan interessada...
.
Aleshores, la dels texans es va obrir més el botó. Representava que ella era la mascle. La noia rossa no deixava de mirar-me, mentre gaudia amb la seva amiga. Aquesta ja posava la mà entre les cuixes de la rossa. I ella tenia la brusa mig oberta i mostrava els pits sota un delicat sostenidor de blonda morada, molt transparent, a joc amb el tanga.
.
Ja era l'una de la matinada. La nit era tranquil.la i, per sort, no passaven gaires cotxes. Només algun veí caminava per allà a prop, passejant el gos per la Diagonal. Però seguia, sense mirar, més per vergonya pròpia que per la nostra..
.
Amb la meva cama esquerra vaig tocar la cuixa de la morena, prement-la amb moviments suaus, a ritme de la meva masturbació. La rossa seguia mirant-me fixament mentre aixecava amb calma la samarreta de la seva amiga i deixava els pits fora, visibles als meus ulls: mugronets suaus, deliciosament rosats...Mentretant, elles seguien donant-se petons i més petons, amb besades sonores que, cada cop més, feien que la meva trempera anés en augment. Realment la tenia ben dura, mirant al cel, i començava a treure gotes, destinades a lubricar allò que encara no havia vist.
.
La morena va acabar de descordar la brusa, per començar a jugar amb els mugrons de la rossa; jo encara no els havia pogut veure, i el meu interès creixia per moments. Tot i no mostrar cap mena de nerviosisme, sabia que tard o d'hora me'ls oferirien. La rossa gemegava de plaer, o era de dolor...? Vaig deduir que li estava mossegant els mugrons. Però no deixava de mirar-me: només de vegades alçava els ulls, deixant-los en blanc, demostrant un plaer que seguia creixent. En un moment, la rossa es va obrir de cames, deixant el sexe al descobert. Era un conyet blanc, molt arreglat; només una línia de vellut rasurat sobre el pubis, des del clítoris fins no sé on, no vaig poder esbrinar-ho. Semblava oferir-me'l clarament. Però, tot seguit, la seva amiga va començar a acaronar-lo suaument, i vaig veure com hi introduïa un dit, sense cap esforç, ja que estava perfectament lubricat. I seguia mossegant-li els pits amb insistència.
.
El meu penis assenyalava sense pausa els estels més llunyans al cel de la Diagonal, desafiant la gravetat en aquella nit clara. Sentia els ous plens i pesats. Començava a desitjar participar activament en el joc.
.
La noia morena em feia de barrera. Semblava demostrar que la seva amiga era només seva. Però amb les mirades que em feia estava clar que JA em convidava a participar.
.
Un noi i una noia, tot passejant, van passar davant nostre. Necessitaven foc, però, en veure la situació, es van fer enrere, per no molestar. Vaig treure el meu encenedor de la butxaca i els hi vaig oferir amablement, però sense aixecar-me del banc. La noia, després d'un instant d'indecisió, no va poder dir-me que no, i va posar la seva mà sobre la meva, amb l'excusa de tapar el vent. Jo tenia la mà esquerra agafant el penis...El noi mirava l'escena amb perplexitat, sense saber reaccionar ni entendre tampoc quin era el seu paper en tot allò. Els vaig fer lloc al meu costat, tot dient que una cigarreta s'assaboreix millor assegut que caminant. La noia va mirar el noi, com demanant permís per seure.
.
Ja érem cinc al banc. Això ens va ajudar a estar tots molt més junts.
.
Les dues noies feien com si els nouvinguts no existissin. Simplement els les vaig presentar com dues noies que ja estaven assegudes al banc quan jo havia vingut a fer una cigarreta.
.
Mirant-me el penis, li vaig preguntar a la noia si li molestava el què estava fent. Amb un somriure de complicitat, em va dir que tenia un penis molt agradable. Vaig veure que el noi es mostrava incòmode, nerviós. Però, tot d'una, tocant-se la part de davant dels pantalons, va posicionar bé el seu penis que ja s'endevinava sota la roba...
.
La meva cama esquerra empenyia la noia morena i la dreta la noia que fumava. Com per començar una conversa que no sabia per on tirar, la noia em va preguntar si portava molta estona allà (quina pregunta més tonta...!). Li vaig dir que tan sols esperava que l'estona no passés. Però llavors li vaig explicar que en aquell moment tenia un problema: necessitava les dues mans per encendre'm una cigarreta...Així que, disculpant-me amb el noi i mirant-lo a ell fixament als ulls, li vaig demanar si ella podia continuar amb la meva masturbació, mentre jo encenia una cigarreta. Ella va fer amb el gest cap al seu noi, i ell no va dir que no, sinó que somrigué, concessiu. Per fi tenia les mans lliures i la meva cigala seguia en moviment sense interrupcions...!
.
Li vaig dir a la noia que tenia unes mans precioses i molt ben acurades. Em va donar les gràcies i va afegir que estudiava piano, i que les mimava molt. Li vaig recordar que era una llàstima que tenint dues mans tan maques, només en veiés una. Es va quedar molt sorpresa i, mirant el seu company, primer als ulls, després a la seva bragueta, va començar a descordar-la. Ell, tot tímid, va preguntar què passaria si ens veia la policia. Vaig contestar que cap problema. Que quants més seríem, més riuríem. A més a més, que l'uniforme posa molt a les dones. Quan vaig acabar de dir això, la noia ja tenia...una polla a cada mà.
...
La rossa es començava a posar neguitosa, veient que jo repartia les meves mirades amb les dues noies.
.
La noia portava una faldilla llarga i negra que li esqueia molt bé, però no era la peça adequada per l'ocasió. Així que, amb l'excusa que se l'embrutaria perquè la vora li tocava a terra, vaig remangar-la acuradament. Les cames estaven cobertes per unes mitges molt suaus de seda negra. Les vaig començar a acaronar...Quan vaig arribar a la cuixa, vaig esperar que el seu noi fes el mateix, fins que ens vàrem trobar les mans (la del noi i la meva). Just on acabava la mitja, ens vàrem parar tots dos. Amb una mirada submissa, vaig permetre que fos ell qui continués pujant (s'ha de ser educat i vaig entendre que ell tenia preferència). Jo em sentia una mica a les seves "ordres" tot i que sempre era el primer en prendre la iniciativa.
.
No vaig veure quin tipus de calcetes portava. I això és una cosa que m'excita molt, però vaig deixar que la imaginació i tots els estímuls que rebia seguissin mantenint el meu penis en la posició que més m'agrada: sempre amunt, apuntant cap al cel estrellat de Barcelona, al bellmig de la Diagonal, sota el llum d'un fanal...La situació era ben surrealista, però cada vegada més excitant...
.
La noia rossa seguia obrint les cames. Es veia el seu sexe obert, demanant alguna cosa més que els dits de la seva amiga.
.
El noi al.lucinava amb la situació però se'l veia molt interessat en seguir participant en la baralla: tres noies i dos nois. Dues noies, una bisexual, l'altra lesbiana. Jo, un bisexual light i curiós. Una parella: una noia indefinida i un noi descol.locat. La situació era prou morbosa. Com qui no diu res.
.
Vaig oferir canviar les posicions amb l'excusa (prou ximpleta) que si els dels extrems tenien por de caure del banc, així podien anar combinant. La noia rossa no va trigar ni dos segons en seure al meu costat; la morena es va posar a la punta i la parella no va canviar la seva posició. Així jo ja estava com pretenia, amb la noia i la rossa, una a cada costat. La rossa, en veure la nova posició, va demanar que la parella també canviés. Ella volia la meva polla per ella sola. I el noi, amb cara de sorprès, va accedir.
.
Aquesta vegada vaig demanar-li permís a ella amb la mirada. Jo volia agafar-li el matràs al seu noi. Aleshores ell no tenia vot ni veu, ja que vaig demanar-li permís a ella. I ella, amb la mateixa mirada i somriure que havia fet el noi abans, va mostrar-se generosa i va accedir. Tanmateix, vaig agafar suaument la vara del noi, però acompanyant la mà d'ella, per tal que no se sentís massa incòmode. Era evident que la situació resultava del tot novedosa per al noi. Però, malgrat el seu esverament, no va trigar gaire en relaxar-se i començar a pair allò que li estava passant.
.
L'escena era sucosa, acolorida, prou interessant: la noia masturbava el seu noi, juntament amb la meva mà que marcava el ritme; la rossa em tocava la polla a mi; el noi seguia ficant la mà sota la cuixa de la seva noia; la morena, tot d'una, sentint-se una mica descol.locada, va començar a masturbar-se...I, a tot això, els cotxes no deixaven de passar. Alguns havien d'aturar-se al semàfor de l'altra banda de l'Avinguda.
.
La situació anava prenent nous matisos: curiosament, la rossa es va girar sobre el meu penis, i el va començar a succionar amb força amb la seva boca juganera. Jo, en veure tal rampell, em vaig engrescar més i vaig ajupir-me sobre el noi, obrint maliciosament la boca sobre el seu membre, que feia molta estona que palpava fortament embrancat. La punta de la meva llengua va enjogassar-se descaradament damunt el gland. La noia s'havia encarregat de deixar-me'l prou al descobert, rogenc i encès de desig. En veure que no feia cap moviment de rebuig amb les cames, vaig seguir succionant de mica en mica el seu penis, amb moviments suaus, fins tenir-lo tot sencer dins la meva boca. La llengua no parava d'assaborir-lo i jo rebia, extasiat, tota la suavitat de la seva pell. Ell, entusiasmat i excitat alhora, empenyia fins al fons, amb embranzides que feien encaixar a la perfecció tot el seu gland dins la meva gola, fins deixar-me sense respiració...La noia no es podia creure allò que veien els seus ulls. Però em mirava i somreia en silenci...Ella va voler viure de més a prop l'escena. Es va ajupir davant meu i va començar a llepar-li al noi els collons. La seva boca i la meva topaven de tant en tant, atzar que aprofitàvem encantats per fer coincidir les nostres llengües. Sentia com ella gemegava de gust, sentia també com el noi esbufegava excitadíssim, i jo em moria de plaer, regalant carícies i besades amb la llengua i rebent la gran excitació que em venia de l'extraordinària mamada que m'estava fent la noia rossa.
.
La morena cada cop es masturbava amb més força. Tancava els ulls i remugava, com emprenyada, mentre articulava frases incomprensibles per a mi...La noia, que cada cop es mostrava més excitada, va començar a jugar amb el parrús de la rossa, però no es va oblidar d'obrir bé les cames amb la finalitat que tant el seu noi com jo disposéssim de suficient espai per maniobrar amb les mans. Després d'haver jugat una bona estona amb la petxina de la rossa, va ser ella qui va introduir-hi els dits. Quan vaig anar per posar-hi un dit, ja no hi havia espai. Ella li havia posat quatre dits dintre...! Estava clar, doncs...Si aquell espai estava ocupat, vaig pensar que era més fàcil penetrar-la, molt suaument, per l'anus. L'excitació era immensa, brutal...
.
La morena seguia amb la seva masturbació, però ara ja udolava i es movia gairebé convulsivament, fet que demostrava que estava a punt d'arribar a l'orgasme. Jo, no sé si estava més excitat per la boca juganera de la rossa, per la penetració anal, o per la mamada que li estava fent al noi, amb la col.laboració de la noia. Tot es feia amb absoluta calma, com si el que fèiem fos el més natural del món, com si ho féssim cada dia i, el més curiós de tot, com si ens coneguéssim de sempre.
.
I els cotxes seguien passant...
.
De sobte, va sonar el meu mòbil. Però...qui podia ser? Eren les quatre de la matinada. Una veu coneguda va preguntar:.
-Trigaràs molt en arribar a casa???
Jo, mig estabornit, no sabia on era...Sentia la part dreta de la cara molt freda...Estava espès, no sabia què em passava...Amb un gran esforç, obrint els ulls, vaig veure que m'havia quedat adormit, amb els braços creuats, damunt la barra del bar...!
.
Tot havia estat un somni...! Sí, però un somni meravellós...
.
Vaig sortir al carrer, per veure si veia la noia, la parella de lesbianes,...però no hi havia ningú. Només el camió de les escombreries que acabava de recollir els trastos vells com toca tots els dijous a la nit...El carrer estava solitari...La meva desil.lusió va ser immensa i es barrejava amb una gran frustració...
.
Desencantat, vaig seure al banc dels somnis per fer una cigarreta. Només un borratxo va venir a seure al meu costat. Em demanava una cigarreta.
.
Vaig pensar:
-No, Joan, no. Aquest no. Només una cigarreta...però res més!

.

22 comentaris:

mossèn ha dit...

vaja, ja et trobava a faltar !!! ... continues estan igual de fashion ... o era bona ??? ... salut

Violeta ha dit...

Salut, Mossèn.

TORO SALVAJE ha dit...

Un somni....
Ja deia jo que no era gaire normal la situació.
Molt engrescador.

Petons.

mar ha dit...

Quin somni més sucós el del teu bon amic!

Petons maca!

Violeta ha dit...

No, no ho era, Toro, si més no al mig del carrer. I en algun altre lloc sí, potser...?

Petonets.

Violeta ha dit...

Mai millor dit, Mar, ben sucós, és clar.

Petons!

zel ha dit...

Sort que era un somni, perquè en algun moment m'he arribat a perdre entre cames mans, penis i pits!

Violeta ha dit...

I petxines, i boques...Tens raó, Zel...sort que només era un somni...

:)

Molts petonets.

Tempus fugit ha dit...

"La vida es sueño" ¿no? Doncs millor no despertar.

petons.

Violeta ha dit...

Sí, home, només faltaria estar sempre somiant coses com aquesta...

Petons.

Mon ha dit...

Veieu perquè serveixen els mobils? per trencar somnis meravellosos. pobre Joan

Violeta ha dit...

Entre altres coses, Mon. Tens raó, pobre Joan...

Eli ha dit...

Deunidó!!!!
;-D

Violeta ha dit...

Eli, pim pam.

:)

coco ha dit...

Si és que fumar és dolentíssim.

Violeta ha dit...

Coco, si és que jo ja ho deia...

:)

PSYCOMORO ha dit...

Hola Violeta; tot un plaer tenir-te de nou per aquí. Els somnis estan fets d'una matèria que no pot allunyar-se gaire del que vivim. Realitat o no, s'ha de viure en la precària evidència del que desitgem i en aquell banc n'hi havia molt, de desig.

Violeta ha dit...

Tens raó, Psycomoro, el desig al banc d'aquell somni, el desig a la vida quotiniana, en definitiva, sempre el desig.

Una abraçada.

mossèn ha dit...

no posis mes fotos teves que em desfaig ... salut

Violeta ha dit...

Tant de bo, mossèn...

:)

Cris (V/N) ha dit...

No coneixia el teu bloc, només t'he vist i llegit al comentar a blocaires comuns, i avui mira, m'he decidit a fer-te una visiteta, sense compromís, i escolta, que el que he llegit m'ha agradat i molt, i a sobre, el número 27 és el meu preferit, estava lliure, i total, que em quedo, et sembla bé? (apa que si ara em dius que No, em mates, que ho sàpigues) jajajaja :) Un petó, et segueixo Violeta, encantada d'estar per aquí!!

Violeta ha dit...

Cris, has estat l'alegria del dia. A partir d'ara, el número 27 passarà a ser el meu número preferit. I tant que t'hi pots quedar, només faltaria... :)

M'han sentat de meravella la teva visita i les teves paraules d'ànim. Ara mateix vaig a conèixer casa teva.

Una forta abraçada.